InternationalMeer info

Ook internationaal verzekeren wij u optimaal. Daarvoor beschikken we wereldwijd over verschillende gedreven en onafhankelijke partners. Om u dezelfde kwaliteit te garanderen, toetsen wij deze partners stuk voor stuk aan de hand van onze 7 kernwaarden.

We zijn vennoot van Assurex Global, het belangrijkste wereldwijde netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars. We voldoen dan ook aan hun strenge toelatingsvoorwaarden. Op deze manier verdedigen we overal ter wereld uw belangen.

Door de jaren heen bouwden we een stevige reputatie uit in Congo. ALLIA is exclusieve verzekeringspartner van Assurex in de Democratische Republiek Congo. We bouwden er een sterk cliënteel op, met gedreven medewerkers die de markt door en door kennen. Wilt u ondernemen in de Democratische Republiek Congo? Dan is ALLIA uw ideale verzekeringspartner!

Nieuws

 • okt22

  AlliA, de tweede grootste onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar neemt de makelaarsgroep VHS uit Zonhoven over.  AlliA breidt zo uit met 50 personeelsleden en versterkt haar positie op de bedrijvenmarkt gevoelig.

 • mei07

  De verplichte verzekering decenale aansprakelijkheid en borgstellingen.

 • nov30
  AlliA is vanaf nu te volgen via Facebook!
  Bekijk hier onze Facebook pagina