Vacatures

Vacatures

De juiste mensen op de juiste plaats
Een goede verzekering hangt af van de mensen die de verzekering uitschrijven. ALLIA gaat steeds op zoek naar medewerkers die zich aangesproken voelen door de kernwaarden van het bedrijf. Gedrevenheid en persoonlijkheid spelen hierbij een grote rol. En wat is de return? Een job in een bedrijf in volle expansie, ervaring opdoen in enthousiaste teams en kansen om zichzelf optimaal te ontplooien.


Steeds op jacht naar talent
Wij zijn steeds op zoek naar gedreven medewerkers met relevante ervaring in bedrijfsverzekeringen. Mensen die hun waarde reeds bewezen.
Ook jonge starters met de juiste ingesteldheid en duidelijk aanwijsbaar potentieel willen wij steeds kansen geven.      
Heb je belangstelling voor een groeibedrijf met een visie, mail dan je cv en motivatiebrief naar ans.verachtert@allia.be
Past u binnen het ALLIA-profiel? Dan contacteren we u zodra we een gepaste vacature hebben. • Ervaren beheerder property en incoming business (Brussel)

  Binnen een internationale werkomgeving sta je zelfstandig in voor het beheer van aan aantal grote property polissen. Hierbij sta je in voor de opstelling en administratieve verwerking van de polisstukken, voer je de nodige marktstudies uit en onderhandelt tarieven en premievoorwaarden. Daarnaast beheer je de incoming business en ondersteun je het administratief beheer van onze Congo klanten. Dit houdt onder andere het opstellen van cover notes in, opstellen van kwijtingen en renewals.

  Je hebt bij voorkeur een diploma in de financiële, economische of juridische sector of bent gelijkwaardig door ervaring.Je bent reeds enkele jaren actief binnen de verzekeringssector. Je hebt oog voor detail, bent resultaatsgericht en bezit een duidelijke hands-on-mentaliteit. Je bent goed drietalig (Nederlands, Frans en Engels). De office tools hebben geen geheimen voor jou en administratie schrikt je niet af.

   

  Vele redenen om voor AlliA te kiezen

  Een job waarin je elke dag bijleert door zowel ervaringen op de werkvloer als via interne en externe opleidingsmodules. Een dynamische werkomgeving met een gezonde mix van lokale en internationale contacten.  Je kan je job zelfstandig uitoefenen en dit in combinatie met een collegiale werksfeer. Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen als waardering voor je inzet en talent. Ons Brussels kantoor is zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Interesse? Mail in alle discretie naar ans.verachtert@allia.be of bel 0479 950 520

 • Collega om ons Brokers Finance team te versterken

  Binnen de verzekeringsboekhouding in Roeselare sta je mee in voor de correcte facturatie naar de klanten en de afrekeningen naar de verzekeringsmaatschppijen. Meer in het bijzonder zal je na een interne opleiiding mee instaan voor het verwerken van de rekeningsuittreksels van de verzekeraars waarbij de nodige kennis inzak verzekeringen vereist is. Hierbij zal je de verzekeraars ook op regelmatige wijze moeten contacteren om rechtzettingen of nadere info te vragen. Daarnaast zal je de termijnen en contanten dienen te boeken zodat de klanten tijdig en accuraat hun betalingsaanvragen ontvangen. Hierbij zal je kunnen rekenen op de input van je collega's van de productie.

  Je hebt bij voorkeur een diploma in de financiële of verzekeringssector of bent gelijkwaardig door ervaring.Je hebt oog voor detail, bent resultaatsgericht en bezit een duidelijke hands-on-mentaliteit. Je hebt naast het Nederlands een behoorlijke kennis van het Frans.  De office tools hebben geen geheimen voor jou en administratie schrikt je niet af.

   

  Vele redenen om voor AlliA te kiezen

  Een job waarin je elke dag bijleert door zowel ervaringen op de werkvloer als via interne en externe opleidingsmodules. Een dynamische werkomgeving met een gezonde mix van lokale en internationale contacten.  Je kan je job zelfstandig uitoefenen en dit in combinatie met een collegiale werksfeer. Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen als waardering voor je inzet en talent.

  Interesse? Mail in alle discretie naar ans.verachtert@allia.be of bel 0479 950 520

Nieuws