Vacatures

Vacatures

De juiste mensen op de juiste plaats
Een goede verzekering hangt af van de mensen die de verzekering uitschrijven. ALLIA gaat steeds op zoek naar medewerkers die zich aangesproken voelen door de kernwaarden van het bedrijf. Gedrevenheid en persoonlijkheid spelen hierbij een grote rol. En wat is de return? Een job in een bedrijf in volle expansie, ervaring opdoen in enthousiaste teams en kansen om zichzelf optimaal te ontplooien.


Steeds op jacht naar talent
Wij zijn steeds op zoek naar gedreven medewerkers met relevante ervaring in bedrijfsverzekeringen. Mensen die hun waarde reeds bewezen.
Ook jonge starters met de juiste ingesteldheid en duidelijk aanwijsbaar potentieel willen wij steeds kansen geven.      
Heb je belangstelling voor een groeibedrijf met een visie, mail dan je cv en motivatiebrief naar ans.verachtert@allia.be
Past u binnen het ALLIA-profiel? Dan contacteren we u zodra we een gepaste vacature hebben. • Ervaren claims handler (Roeselare)

  Samen met ervaren collega's beheer je zelfstandig schadedossiers voornamelijk in zake property, ABR en liabiliy. Je interpreteert de schade-aangiftes en zorgt voor een snelle en correcte regeling. Je bent het eerste contact met de klanten, verzekeraars, experten en advocaten. Op expertises sta je de klant bij met raad en daad. Je geeft feedback aan de account managers over de schaderegeling en de kwaliteit van de polis.

  Je hebt bij voorkeur een diploma in de financiële, economische of juridische sector of bent gelijkwaardig door ervaring.Je bent reeds enkele jaren actief binnen de verzekeringssector. Je hebt oog voor detail, bent resultaatsgericht en bezit een duidelijke hands-on-mentaliteit. Je hebt naast het Nederlands kennis van het Frans. De office tools hebben geen geheimen voor jou en administratie schrikt je niet af.

   

  Vele redenen om voor AlliA te kiezen

  Een job waarin je elke dag bijleert door zowel ervaringen op de werkvloer als via interne en externe opleidingsmodules. Een dynamische werkomgeving met een gezonde mix van lokale en internationale contacten.  Je kan je job zelfstandig uitoefenen en dit in combinatie met een collegiale werksfeer. Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen als waardering voor je inzet en talent. 

  Interesse? Mail in alle discretie naar ans.verachtert@allia.be of bel 0479 950 520

Nieuws