Technical insurancesMeer info

Wordt het u te ingewikkeld? ALLIA zet zijn hooggespecialiseerde mensen in om het kluwen te ontrafelen. Net dan zijn we op ons best. U onderneemt dus met een gerust gemoed, want wij garanderen de continuïteit van uw bedrijf.

Waarmee zijn we u van dienst?

  • Bouwrisico’s
    Bescherm uwzelf tegen ontwerp- en constructiefouten, risico’s bij uitvoering (waarbij tal van partijen betrokken zijn), diefstal of vernieling van materialen op de bouwwerf …

  • Risico’s inzake computers, elektronica en andere elektronische apparatuur
    Onvoorziene schade aan computers of andere apparatuur? Een pc of laptop die dienst weigert? Ook tegen deze veel voorkomende ongemakken beschermt AlliA zijn klanten.

  • Schade door machinebreuk
    Een bedrijfsproces is veelal afhankelijk van de machines die dat proces ondersteunen. Laten de machines het afweten of hebben ze schade opgelopen? Werd een machine niet op tijd geleverd of is er sprake van een fabricagefout? Een aangepaste verzekering zorgt ervoor dat u op beide oren kunt slapen.

ALLIA brengt alle risico’s in kaart die voortkomen uit uw bedrijfsactiviteit en biedt een gepaste oplossing. Probeer ons en u zult het merken.

Nieuws